SK START Praha

Před novou sezónou

PŘED NOVOU SEZÓNOU

Vstup do sportovního klubu SK Start Praha

Od září 2012 jsme začali pilně trénovat opět na Střeláku. Největším poctivcem je pochopitelně Patrik. Natěšený přišel na první trénink s tím, že už trénuje od srpna a navíc se Zábranou. První zápas s Radkem a hned potupná porážka! Po prvním tréninku to Patrik sváděl na to, že si nevzal banán (viz loňský závěr sezony a jeho zázračné vítězství nad Honzou v tréninku). Jenže situace se opakovala každý trénink. Patrik vždy vyzval Radka s obrovským odhodláním a na konci tréninku už provolával, že skončí s pingpongem. Zase prohrál…

Letošní sezona už asi nebude taková ta procházka růžovým sadem jako vloni, kdy jen jedno utkání nám dalo práci vyhrát. Je to stupínek výš a bude záležet hodně na ostatních, kolik bodů připojí. Věřím všem hráčům na soupisce, že zapnou na plný výkon a vysněný postup do 4. třídy se podaří.

Když se někdo podívá na soupisku Áčka, tak si musí říct: Co to plácá za nesmysly, tahle sestava projede pátou třídou jako nůž máslem!

Ano, soupiska je na pátou třídu famózní: Sladovník, Kafuněk, Adášek, Bajtler! První dva hráli ještě celkem nedávno 3. ligu a ten první byl před cca 15 lety oporou extraligového Karlína. Neumím si představit, že by mohli v páté třídě prohrát. Myslím, že tato sestava by zatápěla bez problémů i týmům ve druhé třídě, ne-li ještě výš.

Obě posily jsou prací zaneprázdnění muži, navíc Káfa se dal víc na tenis „velký“ než na ten stolní. A pozor: vede si výborně! Na celostátním žebříčku je na 187.místě! Každý rok leze výš a výš a to přitom věk také!

Letos jsme chtěli přihlásit Béčko do 6.třídy, Patrik se na to těšil, protože tam byl vedoucím a hrál by jako jednička. Bohužel se nepodařilo naplnit Béčko personálně. Počítal jsem s tím, že třeba přemluvím obě velké posily, aby nastoupily v prvních utkáních, pak bych požádal o jejich zařazení na žebříček a tím by do Béčka spadli dva hráči z Áčka, nejspíš Radek a Ivo. Pak by to už šlo hrát. Jenže k tomuto scénáři nakonec nedošlo a tak jsme Béčko úplně odhlásili.

Na příští sezonu se připravíme lépe. Už mám vytipované další bývalé hráče Startu a zkusím si je vygooglit tak, abych je opravdu našel.

Jak jsem psal v závěru loňské sezony, vedení Startu trochu přeorganizovalo přidělování šaten, do kterých umístili zamykatelné šatní skříňky. Přišli jsme o „trojku“ protože se z ní stala dámská šatna. Takže jsme v září tak různě pendlovali, podle toho, která šatna byla zrovna volná. Teď v sezoně to vypadá, že bychom už mohli mít jednu trvaleji. Poprosil jsem předsedu Startu, Františka Hadaše nejml., jestli by se nenašla jedna naše původní taková ta čtvercová malá skříňka, které jsme mívali v naší šatně č.3.

Přišel jsem na poslední trénink a měli jsme připravené dvě. Předseda je vybíral náhodně, ale k mému úžasu jedna byla přímo MOJE bývalá skříňka (moje samolepky a jmenovka) a druhá původně patřila Dáše! To jsou náhody!

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení